Yritys Agentti

News Blog

Suorita seuraava kodinparannustyösi käyttämällä 5 laadukasta iPhone-sovellusta

Kuinka monta päivää on kulunut siitä, kun yritit viimeksi tehdä hienoja kodin kunnostustöitä? Ei ole väliä kuinka iso tai pieni työ haluat sen menestyvän. Onko sinulla aavistustakaan, kuinka voit taata, että suoritat parempaa työtä kuin viime kerralla? Lataa vain osa näistä laadukkaista sisustus- ja kodinsisustussovelluksista, ja ne vievät taitosi ja tietosi muutamaan loveen.

Maalilaskin Pro

Jos haluat maalata huoneen kotiisi, onko sinulla mitään käsitystä siitä, kuinka paljon tölkkejä todella tarvitset? Jos et osta tarpeeksi, et voi suorittaa työtä ilman ajamista takaisin kauppaan tai jos ostat liikaa, tuhlataan rahaa. Ainoa todellinen ratkaisu on laskea tarvitsemasi tarkka määrä ja helpottaa asioita vain käyttämällä Paint Calculator Pro -sovellusta. Saatat vielä päätyä vähän jäljellä loppuun, mutta se on melko tarkka ja se säästää sinua tekemästä asioita päähäsi.

Koti Sizer

Kun rakennat jotain tyhjästä, kaikki laskee numeroiksi. Jos et saa numeroita oikein, jotain menee pieleen. Et halua sekoittaa laskelmiasi ja päätyä johonkin, joka ei sovi, joten sinun tulisi käyttää sovellusta sen sijaan, että hämmentäisi mieltäsi tekemällä laskelmia päähäsi. Home Sizer on täydellinen kumppani, ja sen avulla voit määrittää koot melkein kaikelle, ja voit tallentaa muistiinpanoja, mikä on hengenpelastaja, koska et unohda mitään.

Kirkas pesä

En usko, että monilla ihmisillä on ensimmäinen vihje tiettyjen työpaikkojen hoitamisesta yksin. Jos sinulla ei ole DIY-kokemusta, ei ole mitään häpeää, mutta päivän päätteeksi et voi alkaa työskennellä jossakin ilman pieniä ohjeita. Bright Nest tarjoaa sinulle tarvitsemasi opastuksen tarjoamalla sinulle upeita tee-se-itse -oppaita kaikenlaisille töille. Löydät myös paljon vinkkejä, jotka auttavat sinua suorittamaan jokaisen työn tekemättä yhteisiä ongelmia.

Pihanmyynnin aartekartta

Sisustusasiantuntija ei vain tiedä, mikä näyttää hyvältä tietyn huoneen sisällä. He tietävät, mistä mennä piilotettuihin helmiin, jotka vievät minkä tahansa huoneen uudelle tasolle ulkonäön osastolta. Jos sinulla on rajoitetut vaihtoehdot varojen puutteen vuoksi, lataa Yard Sale Treasure Map -sovellus. Se antaa sinulle luettelon kaikista pihasi myynnistä, joka tapahtuu lähellä asuinpaikkaa, ja voit poimia upeita tarjouksia, koska ihmiset haluavat joskus päästä eroon todella mukavista tavaroista.

Puheenjohtaja

Jos sinulla on rahaa kulutettavaksi, sinun ei tarvitse tuhlata paljon aikaa ajaessasi ympäri piha-myyntiä löytääksesi piilotetut jalokivet. Chairish antaa sinun selata sovellustaan ​​ostaa vintage-huonekaluja, joita ihmiset eivät halua enää ripustaa. Voit ostaa tuotteet suoraan tai voit jopa tehdä tarjouksen, jos luulet pystyvän tarttumaan kauppaan. Sovellus laskee myös lähetyskustannukset, jotta et pääse kuluttamaan enemmän kuin olet onnellinen.

Sinulla on oltava mielessä työ

Jos olet ajatellut tehdä jotain jo jonkin aikaa, sinulla on nyt mahdollisuus. Lataa sovellus, jonka uskot auttavan sinua eniten ja oppia käyttämään sitä. Sinulla on paljon parempi käsitys siitä, miten he voivat auttaa sinua, ja päätät ladata paljon enemmän niistä.

Related Posts