Yritys Agentti

News Blog

5 tärkeää asiaa, jotka on otettava huomioon, kun valitset lapsillesi oikeat kerrossängyt

Kerrossänkysarjan valitseminen on todella vaikeampi kuin miltä se kuulostaa, koska sinun on otettava huomioon muutama asia. Tässä on joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun yrität päättää mihin rahaa käytetään.

Sänkyjen välinen tila

Jos puhut lapsesi kanssa, joka nukkuu pohjakerroksessa, et halua lyödä päätäsi sängyn päällä. Ihanteellisessa maailmassa niiden välillä olisi runsaasti tilaa, mikä tekisi siitä paljon mukavamman sinulle. Kun lapsesi kasvaa, et myöskään halua lapsen painavan ylempää kerrossänkyä istuessaan. Samaan aikaan et halua ylimmän kerrossängyn olevan liian korkea, joten joudut kiipeämään ylöspäin asettamaan lapsesi sisään, joten yritä löytää sellainen, jossa sänkyjen välissä on täydellinen määrä tilaa.

Yläkerros on liian korkea

Olemme jo puhuneet pienestä ongelmasta, jonka koet, jos yläkerros on liian korkea, mutta turvallisuuteen liittyy myös tärkeämpiä ongelmia. Et halua, että lapsesi ryömi ympäriinsä nukkuessaan yläkerrassa, jos heidän päänsä osuu kattoon. Jos he törmäävät päähänsä, he voivat helposti menettää tasapainonsa ja pudota maahan. Korkea kerrossänky voi tarkoittaa myös sitä, että kuka nukkuu päällä, voi päätyä liian lähelle tuuletinta tai valoa.

Kiipeily ylös portaita

Jos olet koskaan yrittänyt nukkua toisen luokan nukkuvan junan yläosassa, tiedät kuinka hankalaa se yrittää kiivetä vuoteeseen. Siitä tulee melkein fyysinen haaste, eikä sitä haluaisi tehdä joka ikinen päivä. Siksi on niin tärkeää valita kerrossänky ja tikkaat, joiden avulla lapsi voi kiivetä helposti. Yläkerrassa nukkuminen vanhenee jonkin ajan kuluttua, kun et halua mennä nukkumaan vain välttääkseen vaivaa kiivetä kauheilla tikkailla.

Korkeat ja turvalliset kiskot

Lapsi, joka piirtää lyhyen olkin ja pääsee nukkumaan pohjakerroksen päälle, saattaa olla onneton, mutta ainakaan he eivät vahingoita itseään, jos putoavat sängystä. Se on erilainen tarina lapsellesi yläkerrassa, ja sinun on tehtävä kaikki voitavasi estääkseen sen tapahtuminen. Olemme selvittäneet, miksi sängyn ei pitäisi olla liian lähellä kattoa, mutta sillä tulisi olla myös korkeat kiskot, jotka eivät napsahda palasiksi, kun niihin kohdistetaan painetta.

Erotat ne lopulta

Jokainen pieni lapsi rakastaa nukkua kerrossängyssä, ja sinun on ehkä annettava jokaiselle lapsellesi kääntyä yläkerroksen puoleen muutaman viikon tai kuukauden välein, mutta lopulta ikääntyessään he väsyvät heihin. Yläkerrassa nukkumisella ei ole samanlaista vetovoimaa kuin kerran, ja kun tuo päivä lopulta tulee, et halua heittää kerrossänkyjä, jotta voit ostaa kaksi sänkyä. Se on paljon helpompaa, jos ostat kerrossängyt, jotka voidaan erottaa, kun säästät itsellesi rahaa ja ostosmatkaa.

Related Posts