5 upeaa tapaa poistaa stressi ennen häitäsi

Maailma saattaa tuntua siltä, ​​että se sulkeutuu sinuun, kun menet naimisiin, koska se on stressaavaa aikaa kenenkään elämässä, mutta on monia tapoja, joilla voit poistaa osan stressistä yhtälöstä. Tarkastelemme nyt muutamaa niistä auttaaksemme sinua aloittamaan hyvin.

Osta iso muistilehtiö

Aioin sanoa, että sinun pitäisi kirjoittaa massiivinen tehtävälista, jonka sinun pitäisi muuten tehdä, mutta sen sijaan, että kirjoitat sen paperille, tarvitset todennäköisesti omistetun häätmuistion. Kirjoita tehtäväluettelosi ensimmäiselle sivulle, ja voit käyttää loput muistikirjaa käsittelemään tehtäväluettelosi kutakin osaa erikseen. Kun sinulla on kaikki hallinnassa järjestäytyneellä tavalla, tunnet automaattisesti helpotuksen tietäen, ettet unohda mitään tärkeää.

Aloita aikaisin

Mikään ei ole tyydyttävämpää kuin tehtävän merkitseminen tehtäväluettelosta, ja jos saat niin paljon asioita pois tieltä aikaisin, se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiirehtiä lähemmäs häät. Jotkut tulevista morsiamet kärsivät suuresta päivästä, mutta todellinen stressi syntyy siitä, että tiedät, että sinulla on niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa tehdä se. Et voi merkitä tiettyjä asioita pois luettelosta heti, mutta voit ehdottomasti kyntää siihen saadaksesi mahdollisimman paljon tekemistä.

Aloita liikunta

Jos aloitat liikunnan ennen häitäsi, sillä on enemmän kuin yksi etu, mutta tärkein on tietysti se, että tosiasiallinen harjoittelu auttaa sinua voittamaan nuo stressidemonit. Mikään ei ole kuin mennä 5 mailin juoksulle, joka auttaa sinua unohtamaan kaikki ongelmasi, kun maailma ohittaa sinut. Lisäbonuksena päädyt myös parempaan kuntoon, mikä tarkoittaa, että kun seisot satojen häävieraiden edessä, näytät vielä paremmalta.

Käy kylpylässä

Jos olet käynyt kylpylöissä ennen kuin tiedät, että ne ovat maaginen paikka, johon stressiä ei pääse. Etuoven ulkopuolella on valtava kuvitteellinen kyltti, joka käskee sen menemään, kun kävelet sisällä ja ylenmääräinen monissa erikoishoidoissa. Kun hieronta on valmis, voit rentoutua saunassa ja pulahtaa uima-altaaseen. Jos tunnet stressin kertyvän ennen häitäsi, älä pelkää kokeilla paikallista kylpyläsi ennen kuin sen käsittely on liikaa.

Luota ”avustajiin”

Epäilemättä valitset muutaman ystävän ja perheenjäsenen, jotka auttavat sinua suunnittelemaan kaiken, mutta älä valitse vain joku heidän suhteensa vuoksi sinuun. Se auttaa, jos luotat todellakin kyseiseen henkilöön suorittamaan hänelle asettamasi tehtävät, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten he menevät, kun et ole siellä. Älä tee itsellesi vaikeaa huolehtimalla siitä, mitä joku muu tekee, joten mene tuntemiesi ihmisten kanssa, jotka toimittavat tavarat.