Yritys Agentti

News Blog

Valtavia syitä, miksi sinun pitäisi vaihtaa kiinteään asemaan

Nykyään puolijohdeasemista tai SSD-asemista on tullut yhä suositumpia, ja tietokoneen käyttäjät ovat arvostaneet niitä. Ne alkavat hitaasti, mutta korvaavat varmasti kiintolevyt yksinkertaisesti siksi, että ne tarjoavat niin monia etuja ja etuja. Lisäksi, vaikka SSD-asemat ovat hieman kalliimpia, niiden hinnat laskevat jatkuvasti tulevina kuukausina, joten on erittäin todennäköistä, että saat sellaisen vuoden loppuun mennessä. Itse asiassa, jos etsit parempaa vaihtoehtoa tiedostojesi ja asiakirjojesi tallentamiseen, katsotaanpa tarkemmin joitain tärkeimpiä syitä, miksi ostat SSD-aseman tulevaisuudessa.
Hanki SSD, jos haluat jakaa suuren määrän tietoa
On hyvin yleistä nähdä ihmisten vaihtavan valokuvia, asiakirjoja, äänitiedostoja, e-kirjoja ja niin edelleen käyttämällä CD-levyjä, DVD-levyjä, USB-muistitikkuja jne. Vaikka tämä on hieno asia, tällaiset tallennusvälineet tarjoavat vain vähän tilaa . Pohjimmiltaan et voi tallentaa HD-videokuvaa Havaijin lomastasi ja lähettää sitä perheenjäsenillesi DVD-levyillä tai USB-muistitikuilla.
Tässä SSD-asemat tulevat esiin. He pystyvät pitämään suuren määrän tietoa tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Esimerkiksi SSD-asemien kapasiteetti voi olla 180 Gt, 240 Gt, 500 Gt tai jopa 1 Tt, jos haluat jakaa erittäin suuria tiedostoja.
Hanki SSD, jos haluat kuljettaa tietojasi mukanasi missä tahansa
Toinen SSD-levyjen suuri etu on yksinkertainen tosiasia, että ne voivat olla kannettavia, ja voit kuljettaa tiedostojasi mihin haluat vain vähän eikä vaivaa. Esimerkiksi, jos olet juuri kopioinut suuria videotiedostoja HD-kamerastasi tietokoneellesi ja suoraan SSD-asemaan, voit nyt ottaa SSD-aseman mukaasi, kun vierailet vanhempiesi, ystäviesi, perheenjäsentesi, liikekumppaneidesi tai töissäsi. kollegat. SSD on kevyt ja kompakti laite, jota voidaan kuljettaa helposti kaikkialla.
Hanki SSD, jos haluat käytännössä tuhoutumattoman tallennuslaitteen
Kyllä, luit sen oikein, SSD-asemat voivat todella päästä mahdollisimman lähelle tuhoutumattomia. Et ehkä usko sitä, mutta testien aikana SSD-asemia on pudotettu suurilta korkeuksilta, ajettu autojen yli tai niihin on törmätty painavilla, kiinteillä esineillä. Testien valmistuttua ne pysyivät yhtenä kappaleena ja niihin liittyvä tieto oli edelleen saatavilla. Siksi, jos tarvitset raskaan, erittäin kestävän tallennuslaitteen, SSD on täydellinen sinulle tässä tapauksessa.
Lisäksi saatat olla iloinen siitä, että SSD: t ovat erittäin kovia myös äärimmäisissä lämpötiloissa tai ankarissa ympäristöolosuhteissa. Esimerkiksi tietyt SSD-asemat voivat toimia hienosti -15 celsiusasteessa tai jopa 85 celsiusasteessa. Lisäksi ne ovat edelleen toimivia ympäristössä, jossa on myös 90% kosteutta. Joten kiinteän aseman asema ei petä sinua riippumatta siitä, minne menet tai missä olosuhteissa sinun on käsiteltävä!
Hanki SSD, jos haluat suojata tiedostoja
Mikä tahansa kiintolevy tai puolijohdeasema saavuttaa lopulta käyttöiänsä jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Kun kiintolevy kuluu, kaikki siihen tallennetut tiedot, tiedostot ja asiakirjat ovat kadonneet ikuisesti. Siksi tärkeiden asiakirjojen tallentaminen kiintolevylle voi olla melko riskialtista. Toisaalta, kun kiinteän aseman käyttöikä on lopussa, et menetä tiedostojasi. Pohjimmiltaan se vain lopettaa kirjoittamisen asemaan ja tiedot ovat edelleen käytettävissä ja suojattu.
Hanki SSD, jos rakastat hiljaisuutta
Ajattele, että jopa hiljaisin kiintolevy aiheuttaa silti pienen määrän melua, kun se toimii. Tämä johtuu siitä, että tämä tallennuslaite on mekaaninen ja lukuvarsi liikkuu edestakaisin päästäkseen kiinnostaviin tietoihin. Jos kiintolevy on melko vanha tai huonolaatuinen, siitä tulee tietysti paljon meluisampi. Toisaalta puolijohde-asemat eivät ole mekaanisia, eivätkä ne anna ääntä käynnissä. Tämä voi olla suuri kätevä etenkin niille, jotka pitävät häiriötöntä ympäristöstä työskennellessään tietokoneella.

Related Posts