Yritys Agentti

News Blog

Kuinka vähentää kodin stressiä siirtyä L.A.

Muutto kotiin Los Angelesiin voi olla pelottavaa ja varmasti stressaavaa. Kalifornialaisella elämäntavalla voi hyvinkin olla rento tunnelma, mutta kotiin muuttaminen on poikkeus säännöstä. Olitpa muuttamassa uuteen huoneistoon, asettumassa ensimmäiseen kotiin tai jopa leikkaamalla eläkkeellesi, on aivan liian helppo tuntea itsensä hukkua. Tässä on viisi vinkkiä stressin poistamiseen kodin muutoksesta L.A.
Vinkki # 1. Noudata tekemisen periaatteita®
David Allenin Getting Things Done® -tekniikassa on kyse pelottavien tehtävien jakamisesta saavutettavissa oleviksi puremankokoisiksi paloiksi. Prosessin viisi vaihetta ovat: Kerää, Käsittele, Järjestä, Tarkastele, Valitse tehtävät ja Tee. Noudattamalla näitä viittä vaihetta, tuulet kotisi liikkumisen läpi menemättä mielestäsi. GTD®-pohjainen Doit.im-sovellus on saatavana iOS-, Android- ja Windows-mobiililaitteille. Tämä auttaa tekemään kotiisi paljon järjestäytyneemmän. Voit päättää, milloin pakata tietyt tavarat, milloin peruuttaa apuohjelmat ja milloin varata poistoyritys.
Vinkki # 2. Ole armoton
Noin kahdeksan viikkoa ennen muuttoa sinun täytyy käydä häikäilemättä omaisuutesi läpi. Päätä mitä haluat säilyttää, mitä voisit lahjoittaa tai lahjoittaa ja mitä voisit myydä. Kotiin muuttaminen on ihanteellinen aika järjestää sotkusi. Monet ihmiset huomaavat, että heillä on satoja dollareita asioita, joita he eivät enää halua tai tarvitse. Siistin poistaminen nopeuttaa pakkaamiseen kuluvaa aikaa ja helpottaa liikkumistasi. Esimerkiksi nelisataa kiloa painonnostolaitteita ei ehkä kannata ottaa. Voisit myydä sen eBayssa ja liittyä kuntosalille uuden padin lähellä.
Vinkki # 3. Embrace Freecycling ™
Freecycling on käsite mainostaa asioita, jotka haluat antaa pois. Sen sijaan, että vietään roskaa kunnan kaatopaikalle, ihmiset tulevat kotiisi ja vievät sen pois. Se on ihanteellinen tapa hävittää roskat et enää. Prosessi toimii molempiin suuntiin. L.A: lla on oma Freecycling Network -verkko, jossa voit mainostaa haluamiasi asioita. Esimerkiksi, jos joku lähellä asuinpaikkaasi on juuri suorittanut kotiin muuttonsa, hän saattaa antaa pakkauslaatikoita ja materiaaleja. Keräämällä nämä voit säästää satoja dollareita verrattuna uusien laatikoiden ostamiseen poistoyritykseltä.
Vinkki # 4. Aja liikettäsi varovasti
Milloin tahansa välillä kuusitoista – yhdeksäntoista löydät hirvittäviä liikenneruuhkia koko L.A: n alueella, joten sinun tulisi välttää ruuhka-aikoja, kun muutat kotiin. Varaamalla pysäköinnin muuttajasi kuorma-autolle ja varmistamalla, että muuttajilla on ajo-ohjeet uuteen asuinpaikkaasi, voit ajastaa muuton ja muuton kotiin ilman liikaa stressiä.
Vinkki # 5. Anna arvoesineillesi TLC
Mikään ei kohota stressitasoa aivan kuin ajatus arvokkaiden esineiden vahingoittumisesta kuljetuksen aikana. Harkitse asiantuntijapalveluista maksamista arvokkaimman ja arvokkaimman omaisuuden siirtämiseksi. Esimerkiksi Los Angelesiin erikoistunut pianonsiirtoon erikoistunut yritys varmistaa, että pianosi saapuu uuteen kotiin täydellisessä kunnossa.

Johtopäätös
Näiden viiden vihjeen pitäisi auttaa sinua stressistä liikkeessäsi L.A.Mitkä ideat olet kokeillut? Jätä meille kommentti alla ja kerro meille!

Related Posts