Yritys Agentti

News Blog

Hanki nopea korjaus | 4 parasta älypuhelinsovellusta laitteiden korjaamiseen

Kun kaikki kodinkoneet toimivat hyvin, elämä on hienoa! Asiat voivat kuitenkin muuttua hetkessä, jos yhtäkkiä pesukoneesi alkaa tuottaa hauskoja ääniä tai jääkaapisi lakkaa yhtäkkiä toimimasta. Viallisen laitteen saaminen voi olla todellista haittaa, koska yhtäkkiä et voi suorittaa päivittäisiä toimintojasi. Jos huomaat yhtäkkiä katsellessasi kahvinkeitintäsi tai astianpesukonetta, jossa on raivoa, sinun on tiedettävä, että apu saattaa olla lähempänä kuin tiedät.
On puhelinsovelluksia, jotka tarjoavat vinkkejä laitteiden pienkorjausten tekoon. Sovellukset tarjoavat hyödyllistä tietoa ja ne tarjoavat myös resursseja, jotka kertovat sinulle, miten käsitellä suurempia ongelmia. Seuraavassa on joitain sovelluksia, jotka voivat osoittautua erittäin käteviksi.
1. Laitteen korjaukset
Tämä Androidille ja iOS: lle saatavilla oleva sovellus voi auttaa sinua tekemään pieniä korjauksia laitteisiin. App Institute -instituutin kehittämä ilmainen ohjelma auttaa sinua selvittämään ongelmat ja se voi auttaa sinua tekemään korjauksia. Video-oppaat antavat sinulle vaiheittaiset ohjeet ongelman korjaamisen yhteydessä. Saat myös apua suurempiin ongelmiin tutustumalla koulutettujen teknikoiden tietoihin. Tämä on ehdottomasti sovellus, josta jokainen kodinomistaja nauttii.
2. Laitteen vianmääritys
Tämä Bill Postansin luoma ohjelma Androidille ja iOS: lle on työkalu, jonka tarkoituksena on säästää rahaa osoittamalla, kuinka voit tehdä yksinkertaisia ​​DIY-korjauksia. Sovelluksella on luettelo useista laitteista ja selaamalla peruskoneita; voit valita tarvitsemasi. Saat korjausvihjeitä rikkoutuneen laitteen korjaamiseksi. Tämän sovelluksen haittapuoli on, että se ei diagnosoi ongelmia, joten sinun on tiedettävä, mikä on laitteessasi todella vikaa.
3. iFixit: Korjausopas
Tämän Android- ja iOS-Dozuki-sovelluksen avulla kuka tahansa voi muokata käyttöohjetta ja lisätä hyödyllisiä tietoja. Tämä tarkoittaa, että sovellus kasvaa jatkuvasti käytettävissä olevien tietojen suhteen. Sen lisäksi, että hyödyt muiden käyttäjien kokemuksista, voit myös jakaa korjauskokemuksesi. Tämä voi auttaa muita, jotka saattavat kokea samanlaisen ongelman. Muita tämän sovelluksen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat kuvat ja vaiheittaiset ohjeet.
4. Talonkorjauskeskustelu
Tämä Android- ja iPhone-sovellus on informaatiotyökalu, jonka on kehittänyt GCS Publishing, Inc.Sovelluksessa on artikkeleita ja video-oppaita korjausten hoidosta. Työkalu ylittää kodinkoneet ja sisältää korjaukset koko kodissa. Tämän sovelluksen haittapuoli on, että se on enimmäkseen tosiasioista eikä se tarjoa oppaita, ja tämä voi tehdä siitä jonkin verran rajoittavan sen tarjoamassa avussa.
Vaikka puhelinsovellukset voivat auttaa sinua tekemään pieniä laitteiden korjauksia, on tärkeää hankkia ammattimaiset korjauspalvelut suurten ongelmien ratkaisemiseksi. Saatat saada pesukoneen toimimaan uudelleen, mutta se ei tarkoita, että se on hyvässä kunnossa. Ammattiteknikon saaminen työskentelemään laitteen kanssa auttaa varmistamaan, että laite toimii optimaalisella tasolla.

Related Posts