Yritys Agentti

News Blog

Neljä yksinkertaista tapaa tehdä ruokaostoksistasi vihreämpiä

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat alkaneet tehdä pieniä muutoksia osto- ja kierrätystottumuksiinsa, mikä puolestaan ​​on auttanut tekemään maailmasta vihreämmän. Kierrätys on tärkeä teko, koska se tarkoittaa, että käytetyistä esineistä voidaan nyt tehdä jotain hyödyllistä sen sijaan, että täytettäisiin vain roskat. Muutama pieni muutos viikoittaisessa ruokakaupassasi voi auttaa sinua tekemään ympäristöystävällisemmistä ja jopa säästämään rahaa. Tarkastelemme neljää yksinkertaista tapaa, joilla voit tehdä ruokaostoksistasi vihreämmän.

Tarkista pakkaus

Tuotepakkaukset ovat usein tarpeettomia monille valintamyymälässä oleville tuotteille. Kun menet seuraavaan kauppaan, katso, voitko valita tuotteita, jotka käyttävät vähemmän pakkauksia tai eivät lainkaan. Jos tuote todella tarvitsee pakkausta, voit tarkistaa, että se on käyttänyt kierrätettäviä tai ympäristöystävällisiä pakkauksia. Jos ostat pullotettua vettä säännöllisesti, voi olla parempi ostaa iso pullo – tai vielä parempi, asenna vedensuodatin kotiisi. Tämä antaa sinulle puhdasta vettä ilman ylimääräisiä muovijätteitä. Voit myös yrittää ostaa tuotteita viljelijän markkinoilta, koska he käyttävät usein vähän tai ei lainkaan pakkauksia. Tämä pieni askel voi auttaa säästämään paljon tuotteen pakkausjätettä vuoden aikana.

Shop Local

Monet supermarketeistamme löytyvät elintarvikkeet tuodaan ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että se on kuljetettu lentokoneella, kuorma-autolla tai veneellä. Tämä ylimääräinen kuljetus tarkoittaa, että prosessissa kuluu enemmän hiilidioksidia ja energiaa. Voit auttaa poistamaan tämän valitsemalla ostamalla sesongin mukaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia alueeltasi, jolla asut. Voit tehdä tämän katsomalla kaaviota, josta käy ilmi, mikä tuotanto on sesongin aikana asutulla alueella. sisään. Paikalliset maanviljelijöiden markkinat ovat myös hyvä paikka ostaa tuoreita tuotteita, koska tiedät, että niitä on kasvatettu alueella.

Ota laukku

Ota aina laukku tai kaksi mukaasi ruokakauppaan. Saatavilla on runsaasti ympäristöystävällisiä kangaspusseja tai kierrätettyjä laukkuja, jotka sopivat täydellisesti elintarvikkeiden kuljettamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse käyttää muovipusseja.

Koti kasvanut

Erinomainen tapa tulla ympäristöystävällisemmäksi on perustaa oma vihanneslaastari puutarhaan. Voit luoda vihannespeti ja istuttaa siemeniä oman ruokasi kasvattamiseksi kotona. On erittäin tyydyttävää syödä jotain, jonka olet itse kasvanut, paitsi tämä, mutta se auttaa myös säästämään rahaa päivittäistavaralaskustasi! Vaikka sinulla olisi pieni puutarha, voit silti kasvattaa asioita ikkunan reunuslaatikossa tai jopa kasvattaa yrttejä sisätiloissa.

Noudata yllä olevia vinkkejä ja teet varmasti oman panoksesi ympäristön hyväksi. Onnea.

Related Posts