Kuinka hallita yritystäsi matkoilla

Olipa kyse töiden seuraamisesta, tehtävien määrittämisestä, yrityssähköpostien tarkistamisesta tai vain asiakkaille vastaamisesta, kaikki voidaan tehdä puhelimellasi. Itse asiassa melkein mitä tahansa voi tehdä verkossa puhelimellasi tänään.

Kyllä, se on niin yksinkertaista. Mutta älä vielä juokse kotiin tai kiirehdi seuraavaan lomakohteeseen! Meidän on selvitettävä, kuinka voit tehdä kaiken tämän ja enemmän ilman toimistoa. Jatka lukemista saadaksesi selville tärkeimmät tekijät, jotka sinun on otettava huomioon, kun hoidat yritystäsi matkoilla tai poissa ollessasi.

Tärkeimmät tekijät yrityksesi etähallintaan:

Säännöllisten tapaamisten järjestäminen:

Kaikkien ei tarvitse olla neuvotteluhuoneessa hyvän kokouksen järjestämiseksi; saat etätyöntekijät, freelancerit ja toimiston työntekijät kaikki samaan kokoukseen vain internetyhteydellä.

Nyt päivittäin tai jopa viikoittain kokoontuminen voi olla vaikeaa matkustaessasi, koska olet enimmäkseen kiireinen ja sinulla on muita asioita hoidettavana. Tapaaminen esimiesten kanssa viikoittain tai kahdesti viikoittain rauhoittaa kuitenkin läsnäolosi toimistossa ja vahvistaa valvontasi kaikissa liikeasioissa.

Voit helposti järjestää kokouksia Skypen tai Google Hangoutsin kautta, joissa kaikki voivat nähdä toisensa ja jopa jakaa tiedostoja tarvittaessa. Voit myös käyttää Google Slidesiä esityksiin tai Team Vieweria jakaaksesi tietokoneesi näytön kaikkien kanssa esittelyä varten.

Muista olla säännöllisesti vuorovaikutuksessa työntekijöidesi kanssa missä tahansa oletkin ja rakentaa heidän kanssaan läheisiä suhteita, jotka voivat kehittyä luottamukseksi. Jos tämä onnistuu, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia liikeasioista, kun olet poissa.

Työn edistymisen ja aukioloaikojen seuranta:

Poissa toimistosta ei pitäisi koskaan tarkoittaa, että työ ei saa tehtyä tai se on tauolla. Teknologia loi ratkaisun laiskoja tai laiskoja työntekijöitä varten, ajanseurantaohjelmiston. Tämän tyyppisen ohjelmiston avulla voit seurata työntekijöiden työaikoja, jotta saat aina ajan tasalla siitä, kuka tuli myöhässä tai kuka teki ylitöitä.

Työntekijät voivat seurata vuorojaan, taukojaan ja tehdä muistiinpanoja työnsä edistymisestä.

Ajanseurantaohjelmistoja on monen tyyppisiä, joista osa keskittyy pääasiassa työajan seurantaan, kuten ClockIn Portal, joka luo työaikalomakkeet ja voidaan integroida palkkajärjestelmiin.

Muut sisältävät projektinhallintaominaisuuden, kuten Zoho Projects, jossa voit jakaa projekteja, määrittää tehtäviä ja seurata tehtäviä.

Voit myös käyttää tärkeitä projektinhallintaohjelmistoja, kuten Basecamp tai Asana, jotka keskittyvät pääasiassa työn tehokkaaseen tekemiseen. Projektinhallintaohjelmiston avulla voit määrittää tehtäviä, päivittää niitä kommenteilla, asettaa määräaikoja, lisätä liitteitä ja lopulta merkitä ne valmiiksi. Suoraviivaisen työajan ja työn edistymisen seurantamenetelmän ansiosta työntekijät tuntevat velvollisuutensa pysyä keskittyneenä ja saada asiat valmiiksi nopeammin.

Käsittele yrityspostia välittömästi:

Matkoilla postisi on jotain, jota sinun ei pidä unohtaa. Postin laiminlyönti jopa muutaman päivän ajan voi johtaa ongelmiin. Valvomaton posti voi olla tärkeitä sopimuksia asiakkailta, asiakirjoja kumppaneilta tai sijoittajilta tai palautetta asiakkailtasi.

Virtuaalisen postilaatikon avulla voit ottaa sähköpostisi mukaasi minne ikinä menetkin.

Virtuaalinen postilaatikko on postilaatikko, jota voit käyttää verkossa ja käsitellä postiasi. Vaihtoehdot vaihtelevat minkä tahansa asiakirjan murskaamisesta tai pakettien edelleenlähettämisestä sähköpostin avaamiseen, arkistointiin tai lataamiseen muutamassa minuutissa. Postisi toimitetaan suojattuihin postitiloihin, joissa kirjekuori skannataan ja ladataan pilvipohjaiseen postilaatikkoosi, jota voit hallita.

Se ei siis vain mahdollista etäkäyttöä tärkeisiin sähköpostiisi, vaan se poistaa postihuoneen tarpeen! Tämä tarkoittaa vähemmän paperin varastointia, ei postioperaattoreita ja nopeampia postitoimintoja, mikä hyödyttää sinulle ja taskullesi.

Nyt olet valmis lähtemään!

Kun yrityksesi perusasiat ovat kunnossa, voit matkustaa helposti milloin tahansa tarvitsematta huolehtia työn myöhästymisestä tai yrityksesi tehottomasta hallinnasta. Seuraamalla näitä kolmea tekijää voit hallita tehtäviäsi ja silti sinulla on aikaa nauttia lomastasi!