5 avainkomponenttia parhaista SEO-palveluista

Hakukoneoptimointi on todellakin loistava tapa laajentaa verkkonäkyvyyttäsi. Koska olet ostosten partaalla parhaiden SEO-palveluiden parissa, sinulla on varmasti paljon vaikeuksia valita tarpeisiisi parhaiten sopivat. Jos haluat, että verkkosivustosi sijoittuu erinomaisesti Googlessa, sinun tulee huomioida seuraavat erinomaisen SEO-strategian keskeiset osat

Sisältö

Totta, sisältö on kaikki kaikessa. Hakukoneet ovat tehneet melko selväksi, että sisältö yhdessä avainsanojen kanssa on ajatonta ystävällisen käyttökokemuksen luomisessa verkkosivustollesi. Sivustollesi lisäämäsi sisältö auttaa paljon kouluttamaan asiakkaasi sinusta ja tuotteistasi. Lisäksi voit lujittaa kilpailuetuasi kilpailijaasi vastaan ja samalla kasvattaa myyntiäsi.

Takaisin linkit

Seuraavaksi jonossa ovat takaisin linkit. Sinun on pidettävä mielessä, että kyse ei ole saada eniten linkkejä, vaan luoda laadukkaita linkkejä, jotka aina osoittavat asiakkaat takaisin sivustollesi. Luotettavien paluulinkkien luomiseksi luo kuukausittain tai kahden kuukauden välein lehdistötiedotteita jännittävistä yrityksistä ja ota yhteyttä blogeihin, joissa on yrityksesi markkinarakoon liittyvää tietoa ja etsi strategioita, joiden avulla voit saada takaisin linkkejä heidän sivustoillaan. Luo upea verkkosivusto, jotta käyttäjät voivat linkittää takaisin. Luo myös grafiikkaa tai mielenkiintoista sisältöä, joka käynnistää blogit sekä uutissivustot linkittämään sisältöösi.

Sosiaalinen media

Myös hakukoneiden sijoitukset ovat muuttuneet sosiaalisen median syntymisen jälkeen. Verkkokauppasivustojen tulee varmistaa, että ne luovat loistavan yhteisöllisen suhteen asiakkaisiinsa sosiaalisen median sivustojen, kuten Facebookin, Twitterin, linkitettyjen sekä Pinterestin kautta. Sosiaalisen median sivustoilla voit luoda tunnetun hakukoneen auktoriteetin ja vaikuttaa.

Avainsanat

Avainsanatutkimus on yksi parhaista työkaluista oikean kohdistetun liikenteen ohjaamiseen sivustollesi. Keksi mahdollisia avainsanoja sivustollesi ja katso, kuinka kovaa kilpailu on parhaiden avainsanojen luomisen kannalta oleellisten Google-mainossanojen kautta. Jos huomaat, että markkinaraon avainsanamahdollisuudet ovat liian kilpailukykyisiä, käytä pidempiä avainsanoja vähentääksesi kilpailuasi kyseisestä lauseesta SEO:n suhteen.

Tuotekuvat

Jos olet sitä mieltä, että tuotekuvat eivät ole merkityksellisiä SEO:ssa, olet väärässä. Sinulla on mahdollisuus saada hyvä sijoitus, jos käytät tuotesivustollasi laadukkaita kuvia ja tiedostonimiä, jotka on varmuuskopioitu asiaankuuluvilla avainsanoilla.